Tradisjonell ren te-svart, grønn eller hvit-er laget av bladene på Camellia sinensis plante, som ikke er relatert til glutenskornene hvete, byg og rug. Derfor bør vanlig varm eller kald te...
Bønner er naturlig glutenfrie. Men mange mennesker med cøliaki eller ikke-celiac-gluten følsomhet rapporterer at bønner gjør dem syke. Mens det er mulig å være følsom overfor bønner, er det i...
Grillsås kan ikke virke som et matprodukt som i seg selv vil inkludere gluten, og det er sant at mange av sausene på markedet faktisk anses å være glutenfrie. Imidlertid...
Ikke alle bakt bønner du finner i matbutikken er trygge på et glutenfritt kosthold. Du lurer kanskje på hvordan gluten-et protein som finnes i kornene hvete, bygg og rug-kan gjøre...
Det er flere grunner til at du kanskje vil ha eller trenger glutenfri baby mat til spedbarn eller småbarn: hun kan allerede være diagnostisert med køliaki eller glutenfølsomhet uten celiaci,...