Medisinsk vitenskap har lenge anerkjent at resterende stillesittende etter en ST Segment Elevation Myocardial Infarction (STEMI) (hjerteinfarkt) er en viktig risikofaktor for tidlig død. Folk som engasjerer seg i formelle...
Hvis du er allergisk mot sjokolade, kan du sannsynligvis fortsatt spise hvit sjokolade. Imidlertid vil din reaksjon på hvit sjokolade trolig avhenge av de faktiske årsakene du er allergisk eller...
Tapioka er glutenfritt. Siden det ikke er korn (gluten forekommer bare i korn hvete, bygg og rug), er tapioka naturlig glutenfri i sin rene form. Men ikke alle merker og...
Det har blitt ofte foreslått at spise soya kan forstyrre skjoldbruskfunksjonen, muligens indusere hypothyroidisme (lav skjoldbruskfunksjon). Soya faller inn i en kategori av mat som kalles goitrogen-mat og kosttilskudd som...
Kan du spise frø når du følger et tre nøttfritt kosthold? Det er et vanlig spørsmål og etterlater mange mennesker med mutterallergier, lurer på om de kan nyte solsikke, valmue,...
Rye er en av de tre glutenkornene. Den inneholder et protein som kalles secalin, som er en form for gluten. Derfor er noe mat som inneholder rug som ingrediens, absolutt...
Ren quinoa er glutenfri, noe som gjør den trygg for personer med køliaki og ikke-celiac-glutenfølsomhet. Det betyr imidlertid ikke at alle produkter som inneholder quinoa er glutenfrie. Faktisk inneholder noen...
Orzo, en type pasta, er ikke glutenfri. Orzo er laget av hvete semolina mel, og hvete inneholder gluten. Heldigvis blir det lettere å finne glutenfri orzo på matbutikkhyllene eller å...